Veninde-forkælelse – for 2-5 veninder

Skal jeg forkæle dig og din veninde, søster, mor, datter eller kollega med en dejlig dobbelt wellnessbehandling, så se her:

I får hver en skøn afslappende Japansk Lifting ansigtsbehandling og en behandling med infrarød varmeterapi, og alt efter tidspunktet byder jeg på lidt kolde ”bobler”, sodavand eller vand og lidt snacks.

Sæt 2½ time af til dejlig selvforkælelse, hygge og ren nydelse.

Venindeprisen for 2 x Japansk Lifting, 2 x Infrarød behandling og lidt koldt at drikke er kun 1.200,00 kr.

Japansk Lifting er en skøn naturlig ansigtsbehandling, der sammen med æteriske olier giver en smuk glød, et naturligt løft og en dejlig følelse af ro og velvære. Du får også blid hovedbundsmassage. Velvære på 1. klasse.

Infrarød varmeterapi er en helt særlig effektiv teknologi, som varmer kroppen op såvel indefra som udefra, hvilket får led, sener og muskler til at slappe af. Den kan anvendes til en lang række problemer, herunder smertelindring, reduktion af stress, fedtforbrænding og afgiftning af kroppen. Varmen fra den infrarøde stråling kan ligeledes afhjælpe muskel-, led- eller nervesmerter.

Hvis I er 3 veninder, får I også en tur i mit fodmassageapparat – altså 3 behandlinger hver. Samlet pris kun 1800 kr., 3,5-4 timer.

Ved 4 eller 5 veninder, er der mulighed for afslapning i lille udendørs spa og/eller isbad. Pris for 3 behandlinger og spa/isbad er kun 800 kr. pr. person.