Access BARS®

Hvad er Access BARS? – den skønneste behandling mod stress-relaterede tilstande og tankemylder!

Access BARS er en blid berøringsteknik, der får sindet til at falde til ro. ‘At få dine BARS kørt’ (det kaldes det, når du modtager en behandling) giver dig lov til at læne dig tilbage, ikke at skulle gøre noget og bare modtage. BARS er 32 punkter på dit hoved, der ved blid berøring, let og ubesværet slipper alt, hvad der forhindrer dig i at modtage.  

BARS er ren wellness for hjernen. Mange oplever at BARS behandlingerne fjerner overflødige tanker og giver fred. BARS betyder barrierer og ved at berøre de forskellige punkter i en bestemt rækkefølge på hovedet, åbner jeg for energibanerne, udrensningen begynder og barriererne nedbrydes.

Du ”clearer din mentale harddisk”.

Man siger at efter en BARS-behandling, er du i værste fald er lige så afslappet, som efter at du har fået en god gang massage, i bedste fald forandrer det dit liv. Så hvad er der at betænke sig på?

Access BARS virker afstressende, fordi behandlingen sænker hastigheden på dine hjernebølger, så du hurtigt kommer ned i en meditativ tilstand, der føles som noget mellem det at være vågen og at sove.

Hvem har godt af Access BARS?

Umiddelbart vil alle have glæde af BARS, men nu nævner jeg bare nogen af dem, der ville have rigtig godt af BARS:

BARS er bl.a. for dig der lider af stress, søvnløshed, indre uro, modløshed, tristhed, tankemylder, negative tanker, har svært ved at fokusere eller bare er meget oppe i dit hoved.

BARS er også velegnet til dig, der kunne tænke dig mere indre ro, større klarhed, gerne vil ud af et gammelt mønster eller starte på en frisk med større bevidsthed og mere energi.

Hvad koster en BARS behandling?

60-75 min500,00 kr.
Børn/unge til og med 15 år150,00 kr.
Pensionister250,00 kr.