Japansk Cosmo Lifting, Original Metode Lone Sorensen

Hvorfor Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en unik behandling. Dele af metoden stammer fra en gammel, traditionel Japansk behandlingsmetode, brugt i Japan fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr. Metoden er kombineret med teknikker fra Ansigts Refleksterapi sorensensistemTM, sammensat i en fantastisk behandling af ansigtet, der samtidig virker på alle kroppens funktion.

Allerede fra den første behandling er følelsen en ekstraordinær afslapning, der gennemstrømmer hele kroppen og i ansigtet opnås der et “naturligt ansigtsløft”, synligt allerede fra første behandling.

Den Japanske Lifting forbedrer den naturlige tilstand i huden og minimerer aldringsprocessen. Den Japanske Lifting forbedrer hudens hydrering, elasticitet og fasthed i både ansigt og på hals. Behandlingen forhindrer og reducerer rynker og manglende muskelspænding. 

Det er en “naturlig ansigtsløftning” uden kirurgi, smerter og ar. Den er velegnet til alle hudtyper, normal, tør og fedtet hud. Velegnet til både mænd og kvinder.

Hvis du ønsker, at opnå længerevarende rynkereducerende resultater, anbefaler jeg 2-3 behandlinger om ugen i 4 uger og derefter en vedligeholdende behandling hver 4. uge. Hvis du ønsker, den afslappende, regulerende wellness-effekt vil 1 behandling om ugen være passende.

Hvad koster en Japansk Facelift

1 behandling á cirka 60 min.500,00 kr.
Forløb: 6 behandlinger2.700,00 kr.
Forløb: 12 behandlinger4.800,00 kr.

Prøv også vores deluxe ansigtsbehandling med rens, peeling, maske, let massage af hovedbund, hals og skuldre, Gua Sha, Japansk Lifting, drænage og cremepleje til 750,00 kr. Varighed cirka 75 min.