Stress forløb

HVAD er stress? Stress er en tilstand vi kommer i, når vi oplever en belastende situation. Det kan være kortvarigt eller langvarigt.

Kortvarig stress opstår, når vi belastes i kort tid og belastningen ikke er så voldsom. Kortvarig stress er som udgangspunkt ikke skadeligt for os.

Hvis vi overbelastes over længere tid og samtidig føler vi mangler de personlige ressourcer til at løse en given situation, kan den skadelige stress opstå.

Typiske symptomer ved langvarig stress kan bl.a. være afbrudt søvn, søvnløshed, tankemylder, hjertebanken, trykken for brystet, psykiske påvirkninger. Listen er lang og det er individuelt hvilke stress-symptomer vi hver især oplever.

Der er god grund til at tage symptomerne alvorligt.

Jeg tilbyder kun forløb og ikke enkelte samtaler, hvis du har stress og grunden hertil er, at vi kan ikke ændre din tilstand med blot en samtale. Hvis du oplever symptomer på langvarig stress eller er sygemeldt pga. stress, er 8 gange et minimum for at du selv kan mærke en forskel. Dette er selvfølgelig med forventning om, at du følger de anvisninger jeg giver og forpligter dig i arbejdet med dig selv.

Priser:

  • Hvis du er stresset eller sygemeldt med stress: 8 gange for 6.400 kr.
  • Hvis du vil forebygge stress, kan jeg tilbyde: 4 gange for 3.600 kr.
  • Desuden kan individuelle samtaler altid tilkøbes i forbindelse med forløbet. Pris oplyses ved behov.