ABC Kostvejledning

Hvis du vælger et ABC-kostvejledningsforløb hos mig, kommer du ikke på en kur, hvor du skal tælle kalorier, men du lærer at sammensætte en sund og varieret kost med almindelig mad, der sikrer et stabilt blodsukker gennem hele dagen. Du får masser af inspiration til en sund kostplan, som selvfølgelig tager udgangspunkt i din situation, dine ønsker og behov og eventuelle allergier. 

ABC er en livsstilsændring, der giver langvarig succes med et sundere liv, samtidig med du bliver gladere og får mere energi. Vi arbejder med dit perspektivskifte og hvorfor at sundhed, glæde og energi er vigtigere end hvad der står på vægten.

Vi kommer til at arbejde med dit mindset og din motivation. Du vil lære om, hvordan afhængighed af mad og overspisning kan brydes og du får nogle redskaber, der kan hjælpe dig med at få styr på sukker- og saltmonstret (cravings) og tage kontrollen over din spisning tilbage. Vi taler om vaner, følelser, selvværd og selvomsorg, om forholdet til din krop og om dit kropsbillede. 

Et ABC-kostvejledningsforløb hos mig består både af kostvejledning og sundhedscoaching, og mit udgangspunkt er, at alt er et spørgsmål om balance. Kort sagt, du bliver godt klædt på til din livstilsændring.

Priser for ABC Kostvejledningsforløb

5 konsultationer á 45-60 min + 3 ugers madplan2.400,00 kr.
10 konsultationer á 45-60 min + 5 ugers madplan4.500,00 kr.
1 enkelt konsultation á 60 min + 1 uges madplan600,00 kr.