ABC Sundhedsforløb

Sundhedsforløbet Anne B’s Club – 12 uger

Jeg har strikket et fantastisk 12 ugers sundhedsforløb sammen til dig, du får kostvejledning og inspiration til opskrifter og madplaner, infrarød varmeterapi, mulighed for 2 ugentlige fælles Walk&Talk gåture. Samt medlemskab i et Facebook fællesskab, inspiration, sparring og støtte med de andre i gruppen.

På mit 12 ugers forløb har vi bl.a. fokus på sund kost, kosttilskud, bevægelse, søvn og relationer.

I det 12 ugers sundhedsforløb er der også inkluderet 6 x øreakupunktur for appetitregulering.
Nålene hjælper med det samme, de er sat i øret, de hjælper ved at blokerer for behovet for overspisning eller for sukkertrang og kan derfor være en effektiv støtte i en livstilsændring.

Næste 12 ugers forløb starter marts 2024

Online-sundhedsforløbet Anne B’s Club – 6 måneders livsforvandling

På mit super forløb har jeg samlet mine bedste værktøjer for at hjælpe dig med at opnå en succesfuld livsstilsændring, vi designer sammen dit nye liv. I løbet af de 6 måneder arbejder vi med dit perspektivskifte. Hvad skal sundhed være for dig? Du vil lære om, hvordan afhængighed af mad kan brydes og du får kognitive redskaber, der kan hjælpe dig med at få styr på din sukker-trang og tage kontrollen over din spisning tilbage.

Ved hjælp af min HOPE model arbejder bl.a. med kost, bevægelse, relationer, søvn, vaner, følelser, selvværd, selvaccept og selvomsorg, med forholdet til din krop og dit kropsbillede. 

Jeg hjælper dig med at finde ud af om dit Omega-6 og Omega-3 forhold er i balance med en Balancetest og hvis det ikke er, justerer vi dit Omega 6:3 forhold til et optimalt niveau i løbet af forløbet.